Kapstaden i all sin prakt

Vi är äntligen här! En väska minde men förväntansfulla som bara den blir vi hämtade av vår kompis på Kapstadens flygplats och åker sedan mot området Gardens och mot vårt hotel The Three Boutique Hotel. Killarna börjar genast snacka som om det var igår de sågs, det blir ofta så med bra kompisar – tiden står stilla.

Efter incheckning välkomnas vi med en drink på terrassen. -Ta för er vad ni vill i baren, säger en leende tjej som heter Happiness. Vårt val blir en lokal cider, Savanna. Happiness visar oss upp på takterrassen där vi nästan tappar andan – så vackert! Table Mountain ligger precis ovanför oss och vi ser ut över hela staden och ut över havet. Här kommer vi trivas!

Efter att ha svidat om så möts vi sedan upp alla tre på Long Street, Kapstadens huvudgatan, där vi har blivit rekommenderad en hamburgerrestaurang som ska vara något alldeles extra. Stället, Royale Eatery, såg inte mycket ut för världen men jag måste säga att det var en av de godaste burgarna jag ätit. Och det som var ännu mer fantastiskt var priset; för 1 stor hamburgare och 2 glas öl/vin per person gick detta kalas på ca SEK 300 totalt för tre personer!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s