På väg!

Vägen dit var ett litet äventyr i sig. Vi flög med British Airways nya värstingflyg på två våningar via London. Vi hade ett långt stopp på ca 6 timmar, så jag köpte in oss i en av London Heathrows Terminal 5 lounger: Aspire Lounge and Spa. Ett hett tips om man har några timmar att slå ihjäl på Heathrow! Jag bokade via denna sida:http://www.heathrow.com/airport-guide/terminal-facilities-and-services/lounges kostade 70 pund för 2 personer (feb 2016) för 2 inträden. Inträdet gäller egentligen för 3 timmar – ibland är de stenhårda på det och tar ens boardingkort som deposit och ibland struntar de i tiden… allt beroende på humör. Loungen är liten men det är lugnt och skönt, fri bar, internet och en liten buffé med mat. Väntan gick genast mycket snabbare!  

Väl på planet konstaterar vi (båda med långa ben) att det kommer bli en trång resa, det är inte mycket plats. Vi (eller rättare sagt min andra hälft) börjar gräla med gubben framför, gubben ville fälla sätet men då tryckte Victors ben i ryggen på honom…gubben tyckte V medvetet tryckte benen i ryggen på honom (och han kan ha haft rätt). Problemet kunde ha lösts lätt om gubben fällt upp sitt säte lite, men icke. Detta kommer bli en lång resa tänkte jag! Men tillslut lugnade de ner sig, båda två… puh! Två envetna karlar…


En reaktion på ”På väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s