Drömmen om Afrika

Denna resa har länge varit en dröm för mig. Redan när jag utbildade mig på TRAC, Travel Academy-utbildningen i Göteborg 2005 så skrev jag arbeten om Kapstaden, fördjupade mig i landet och efter ett tag kändes det nästan som jag redan hade varit i Sydafrika. Det känns som att den resa jag har framför mig nu är en once in a life time resa. Vi ska på safari i Kapama Game Reserve utanför Krugerparken, besöka Kapstaden och avsluta med vingårdar i Stellenbosch.  
Jag reser privat, äntligen, med min kära sambo och har knåpat ihop resan själv (det är ju ändå mitt jobb). Trots det har jag lite resfeber! Det har hänt inte bara en utan flera gånger att jag har bokat fel datum, missat en hotellnatt när man byter hotell, mm…när jag reser själv är det på något sätt inte lika viktigt som för kunderna, där det sällan blir fel. Konstigt det där! Och alla säger då förstås ”och du som jobbar i resebranschen, du borde väl boka rätt!” Jag brukar då svara ”ja, till mina kunder”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s