Ink 48 & Top of the Rock

På en enda gata kan det hända mycket. 49th street är i mitt fall gatan där allt händer; läget på mitt hotell, goda restauranger, Time Square, Brodway och Top of the Rock/Rockefeller Center. Allt detta kan man uppleva på 20 minuters promenad. 

Vid vårt besök på Top of the Rock var det fullt ös vid Rockefeller Center pga upptändning av den fina julgranen. Men när vi väl kom upp 57 våningar så blev det plötsligt tyst och kyligt – och med en 360 graders utsikt över hela Manhattan!   

 Vid Rockefeller Center finns även den kända skidskobanan som varit med i många filmer, i verkligheten kändes den så mycket mindre! 

  
   
Vi bor på Ink48 Kimton Hotel, ett väldigt trendigt och snyggt hotell. Förutom läget, som är fantastiskt, så är det nog framför allt hotellets takterrass som är höjdpunkten. Och wine hour mellan kl. 17-18, det borde alla hotell ha! Här samlas the locals i en kombination av hippt folk, kändisar och hotellgäster. Utsikten är helt magnifik! Den går nästan att jämföra med Top of the Rock faktiskt måste jag säga.  

Ink48 Hotel
 

Avslutar med en kul liten farbror som dansar och sjunger vid Rockefeller Center – skapar lite julstämning.  


5 reaktioner på ”Ink 48 & Top of the Rock

    1. Vad roligt att du gillade mitt inlägg! Ja det var verkligen ett perfekt hotell på alla sätt och Hosted Wine Hour är ju bara såå trevligt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s