Mot dejliga Köpenhamn

Igår tog jag och V tåget från Göteborg till Köpenhamn, jag hade vunnit två hotellnätter på Tivoli Hotell – det måste man ju utnyttja! Även fast Köpenhamn knappt känns som utomlands tänkte jag ändå betätta lite om vår resa.   

Vi hade fått tips om hotellets egna restaurang Sticks n’ Sushi som låg på 12:e våningen. Vi hade bokat bord för flera veckor sen då vi hört att det kunde vara fullbokat. Och vilken fullträff det blev! Supergott, trendigt och med fin utsikt över Köpenhamns stad. På sommaren kan man sitta utomhus och steka på takterrassen. Stället kändes som en gömd liten pärla.   


En reaktion på ”Mot dejliga Köpenhamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s