Om mig…

Välkomna! Jag heter Lisa, född 1983 och bor på Sveriges västkust. Jag befinner mig mitt i livet tillsammans med min sambo Victor och vår lilla son Elton. Jag har den stora fördelen med att jobba i resebranschen med det jag älskar; grupp-och eventresor. Resa har alltid varit en naturlig del i mitt liv och folk har alltid sagt till mig att jag borde starta en reseblogg och dokumentera mina resor…så nu har jag äntligen gjort det! Bättre sent än aldrig. Jag gör det för skoj skull för att jag älskar att skriva och även som en praktisk åtgärd; det är väldigt ofta jag glömmer vad ställen heter jag besökt, vad den där fantastiska restaurangen hette mm (jag börjar väl bli gammal), så om jag dels kan hålla koll på mig själv och även tipsa och inspirera folk med mina resor och guldkorn – då har jag lyckats!

IMG_3537


2 reaktioner på ”Om mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s