En av favoritstäderna – Nice

Jag, min sambo och ett annat par gjorde en liten tripp till Nice över Valborgshelgen. Jag och min kompis gjorde samma resa för två år sedan och har sedan dess längtat tillbaka till mat, väder och atmosfär så denna gången fick karlarna följa med!

Vi bodde på ett jättebra hotell som heter Hotel Cresp. Hotellet har nog det bästa läget i Nice och jag kan verkligen rekommendera det! Det enda som var ett minus var att hotellet tar en avgift på EUR 10 per timme om man checkar in efter kl 20…Dåligt kan man tycka, men det var inget att göra åt. Annars är hotellet enkelt men rent, ingen frukost serveras men eftersom det ligger mitt i Vieux Nice, gamla stan, så finns det gott om ställen att hitta ett gott frukostställe. Man kan gå överallt härifrån, superbra! Hotellet har dessutom en genensam stor terrass ut mot havet och paradgatan La Promenade des Anglais. Två av rummen vetter ut mot denna terrass, vissa andra rum har utsikt mot innergården istället (men med kvällssol). Hotellet har ingen egen hemsida vad jag vet, men kan bokas genom http://www.booking.se bl.a. Annars har jag kontakter och en mejladress, bara fråga i så fall!

    


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s