Om bloggen

Denna blogg är tänkt som en reseinspiration, påminnelse till mig själv och förhoppningsvis hjälpa någon därute på väg mot sin nästa drömresa. De eventuella länkar jag har med är inget betalt samarbete, utan de är endast där för att jag tycker de hjälper mina läsare. Oftast har jag t.ex själv bokat via den kanalen och kan då gå i god för att det är en säker sida att boka genom.

Bloggen är mina personliga erfarenheter och tycken, jag har full förståelse för om någon tycker annorlunda. Men då ordet är fritt så skriver jag hur jag ser på världen, jag hoppas ni ska gilla det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s