Mat i Nice

Kan ju inte glömma att berätta om den mest fantastiska pizzan! Och notera då att jag varit i Italien en massa gånger men inget slår denna pizza… Om ni inte tror mig så finns det en uppsjö av recentioner att goggla på. Sedan förra gången jag var i Nice så har jag inte kunnat glömma denna pizza. Men smaken är ju som baken, detta är ju såklart enligt min smak!

Restaurangen ligger mitt i gamla stan i Nice och heter Le Bar du Coin, ser inte så märkvärdig ut på utsidan men jag lovar – ät en pizza här!

På dagarna i gamla stan finns även en mysig marknad som har frukt och grönt, ostar, blommor, marmelader och oljor – jättekul att gå runt och titta. Perfekt om man vill köpa med någon fin present hem. Vi köpte med oss några liljekonvaljer hem som presenter-de höll faktiskt hela vägen!

Precis vid marknaden gick vi och åt lite frukost den sista dagen på plats, tyvärr minns jag inte vad stället hette, men det var nog den godaste frukosten vi ätit. Det var egentligen bara kaffe, baguette, croissant, hallonsylt och juice… men allt var sååå gott! Juicen var färskpressad, kaffet underbart, brödet och croissanten purfärska och hallonsylten hemmagjord. Vill tillbaka!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s