En strand, ett hav, en bok – Nerja

Nu kan man inte ha det så mycket bättre; sand mellan tårna, strålande blå himmel och en bra bok. Min stora passion i livet är resor och jag tycker verkligen att resa ÄR livet. När man är iväg dyker det upp tankar och idéer som man annars är för stressad för att ens lyssna på. Så res så mycket ni bara kan!

Nu ligger jag, min sambo och mamma på stranden Burriana vid Nerja, en väldigt fin strand. Det går höga vågor idag så svårt för en fegis som mig att bada… men det fläktar skönt!

  


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s