Nerja, Spanien

Skriver mitt första inlägg på denna reseblogg som sig bör – på plats på en underbar plats – Nerja, Spanien! Det är första gången jag besöker Sydspanien och jag gillar det redan väldigt mycket. Jag är här med min familj och firar att min mamma fyllt 60, vi har hyrt ett helt fantastiskt hus med härlig utsikt över berg och hav.

Nerja ligger ca. 7 mil från Malaga och är en charmig liten ort som lyckats bevara sin genuitet även fast det är en hel del turister (mycket svenskar). Jag kan störa mig på det, men här känns det på något sätt helt ok.

Nu blir det grillning vid huset i solen, life is gooood.

  


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s