Irland nästa

Sitter på Landvetter flygplats nu och bara njuter av atmosfären. Flygplatser är lite underskattade tycker jag! Jag ser folk stressa och man märker att det är långt ifrån alla som njuter av tillvaron med barn skrikandes och väskor konkandes. Men jag njuter i fulla drag; sippar på min latte och tittar på folk, ser på flygplan (är väl arbetsskadad, tycker det är kul gissa flygbolag och destination). Alla har sin historia på en flygplats, många är förväntansfulla och många har det där pirret i magen som en resa kan göra.  

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s